De politie was op zoek naar meer informatie over de rechtse van de twee mannen. Hij volgde de studente tot aan het kot van haar vriend.
Volledig scherm
De politie was op zoek naar meer informatie over de rechtse van de twee mannen. Hij volgde de studente tot aan het kot van haar vriend. © VTM Nieuws

Man meldt zich bij politie na uitzending ‘Faroek Live’ over aanranding in Leuven

Een twintiger naar wie gisterenavond een opsporingsbericht werd verspreid in Faroek Live, heeft zichzelf gemeld bij de politie. Dat is bevestigd aan VTM Nieuws. Een 24-jarige studente in Leuven claimt aangerand te zijn door de man.

13 reacties

  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    Neen is niet; ja, misschien. En die kerel mag wel eens een duidelijk signaal krijgen waar die grens ligt voordat hij echt over de schreef gaat.
  • Annie Darden

    5 jaar geleden
    Vind dit een goed programma ! Daders moeten opgepakt worden, of het nu via media is of niet, dit is top !
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Vermeiren Frans: waarom moet er "verkrachter" op zijn strafblad staan? "Aanranding" is een heel rekbaar begrip, en het feit dat de man zich zelf heeft aangemeld, doet mij vermoeden dat het inderdaad eerder zal gegaan zijn om een poging tot kussen of aanraken.
  • ETIENNE BOECKX

    5 jaar geleden
    Waarom komen er in dit programma altijd zaken aanbod van maanden zoniet jaren geleden ? Als men dan toch in samenwerking met de politie is waarom niet onmiddellijk ? Of is het om gangsters de tijd te geven ervandoor te gaan ? Men weet bij de politie toch dat de eerste 36 uren belangrijk zijn !
  • mich lee

    5 jaar geleden
    Vermeiren Frans, misschien eerst afwachten of er echt iets gebeurd is? En wat er precies gebeurd is?