Getty/RSN
Volledig scherm
© Getty/RSN

Rugbyster roept politie op om online trollen ook effectief aan te pakken (en ziet haar foto weer online geplaatst)

Time-OutDe heisa rond de foto van rugbyster Tayla Harris zindert na in Australië. Steeds meer wordt er opgeroepen de online trollen rechtstreeks aan te pakken, zo ook door de speelster zelf. “We kunnen er nog zoveel over praten als we willen, maar er moet ook effectief iets gedaan. Dat de politie ze contacteert en waarschuwt, of Facebook,...” Ook Channel 7, dat de bewuste foto aanvankelijk verwijderd had op haar sociale media, heeft het beeld terug online gezet.

46 reacties

  • Jacques Vanderkimpen

    5 jaar geleden
    Wat doet dit met een sportvrouw? Moet zij er nu elke keer als ze een bal wil trappen aan denken dat ze een mogelijkse pose zou kunnen aannemen die koren is op de molen van perverten? In wat voor een wereld leven wij eigenlijk?
  • Patrick Van Assche

    5 jaar geleden
    @Paul Philippaerts. Ach kom nou: waar houdt het op met al die regeltjes ? Nu mag je dit niet meer zeggen, morgen is het weer wat anders,.... De sportster voelt zich niet goed in haar vel door de commentaren. De trollen voelen zich niet goed in hun vel wanneer ze niet kunnen trollen. Wie stelt de prioriteiten op basis van welke criteria ? Onbegonnen werk.
  • Dre Deloit

    5 jaar geleden
    Ik snap het niet. Wat zei men dan over deze foto? Ik zie een jonge vrouw die op een bal getrapt heeft. Ben ik echt compleet normaal dat ik hier niks meer in zie? Moesten er nu geslachtsdelen uitgehangen hebben zoals soms bij mannelijke sporters. Maar dit? Doink!
  • Greet Dujourie

    5 jaar geleden
    Ik vind het goed dat de foto teruggeplaatst is. Het was juist een verkeerd signaal om hem te verwijderen. Deze vrouw was gewoon aan 't sporten. Er zijn al ergere foto's gepubliceerd van sportmannen, en die zijn duidelijk sexueel getint. Hun trui uittrekken, hun "ballen" vastpakken en noem maar op. duidelijk twee maten en twee gewichten. Aan alle sportdames, doe zo voort!!!
  • jozef van riel

    5 jaar geleden
    Ah ja Patrick? Die trollen gaven ook mooie commentaren of wat? Tja, dan zijn we even erg!!