Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Brussels staatssecretaris Debaets roept op "bommakende Factcheckers" op Eén te schrappen

TVBrussels staatssecretaris Bianca Debaets is verontwaardigd dat het één-programma “Factcheckers” zal testen hoe makkelijk je een bom van de aanslagen van 22 maart kan namaken, en dat aan de vooravond van de herdenking van de aanslagen in Brussel en Zaventem. Debaets roept op dat item te schrappen.

12 reacties

  • Ronny Van Wijngaerden

    5 jaar geleden
    Gisteren de uitzending gezien. Straf dat de folders en tf nrs van fod gewoon geldverspilling is wegens onnauwkeurig of niet bereikbaar. Dat madam daar eens op reklameert
  • Frits Vandenberge

    5 jaar geleden
    Net de reportage gezien. Schitterend hoe de VRT dit openbaar gemaakt heeft. Waanzin dat verkopers er niet om geven ondanks de campagnes die de overheid gevoerd heeft. Maar ook waanzin van de overheid dat de websites, de lijsten en het telefoonnummer niet bereikbaar zijn. En wat te zeggen van dat onnozele kalf van een Brusselse staatssecretaris Debaets die deze uitzending wilde verbieden.
  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    Ja: 't is een echte schande dat kunstmest, zwavelzuur en waspoeder nog vrij te koop zijn. Niemand zou die nog mogen kopen zonder wapenvergunning. Waar zijn ze op de VRT mee bezig? Behalve met het bewustzijn te verspreiden dat je van onschuldige onderhoudsproducten ook een bom kunt maken natuurlijk.
  • Patrick Peeters

    5 jaar geleden
    Sorry maar dit heeft niets met respect of schaamte te maken maar wel met de pure, confronterende waarheid. Het tijdstip had misschien anders gekund .
  • Pieter Dewitte

    5 jaar geleden
    Groot gelijk ! Dergelijke reportage getuigt van weinig respect voor de slachtoffers en hun nabestaanden! Shame on you VRT!