Openbaar Ministerie
Volledig scherm
© Openbaar Ministerie

Bestelwagen met 300 kilo coke en kalasjnikovs onderschept in Breda, verdachte passeerde grens met België

De politie heeft in Breda, in het zuiden van Nederland, een transport van 300 kilo cocaïne en vijf vuurwapens en bijbehorende munitie onderschept. Dat meldt het Nederlandse Openbaar Ministerie.

19 reacties

  • HUBERT VANHOVE

    5 jaar geleden
    Open grenzen is de wil van Europa en daarmee bedoelen ze alle grenzen denk ik
  • karl van dyck

    5 jaar geleden
    Belgie...Een land zo groot als een scheet in een fles. Maar wel een draaischijf wat wat betreft Drugs en de bevoegde instanties zijn ZO tevreden met hun vangsten.Maar voor elke kilo die men bewust laat onderscheppen gaat er via een ander poortje 10 kilo door de mazen van het net.
  • Julien van Ghent

    5 jaar geleden
    Raar, er is toch zoiets als vrij verkeer van goederen, personen en kapitaal binnen Europa. Mijn elektronische sigaret werd onlangs wel in beslag genomen, die was afkomstig van China. Kostprijs +- € 10, hier voor een identiek exemplaar in België +- € 55.
  • Isabel da Silva

    5 jaar geleden
    Zoals Bart De Wever reeds zei : de War on drugs is nog niet gestreden . Zolang er gebruikers zijn , zijn er producenten , trafficanten en dealers . Een hele grote groep die nog in de bak moet . Met groen ! Aan de macht is dat allemaal op 1,2,3 opgelost . Denken ze .
  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    Over die drugs maak ik mij geen zorgen. Wat de mensen in eigen hun neus (of elders) willen stoppen, gaat mij niet aan. Maar die wapens; dat is een ander paar mouwen. Die zijn bedoeld om ANDERE mensen te doden, te bedreigen of af te persen.