Smartphones en fototoestellen in de aanslag: daar is Remco.
Volledig scherm
PREMIUM
Smartphones en fototoestellen in de aanslag: daar is Remco. © Jan De Meuleneir/Photonews

"Dit is erger dan bij Boonen”: in het spoor van Remco Evenepoel bij zijn Belgisch profdebuut

WielrennenDe Tour de France in Nokere Koerse: daar leek het een beetje op. Neen, het Belgische profdebuut van Remco Evenepoel (19) ging niet zonder aandacht voorbij. We weten wel, dat is ook een beetje onze schuld, maar toch: “Dit is erger dan bij Boonen.”

13 reacties

  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    We kunnen enkel maar hopen dat het tweede Boonen wordt want de manier waarop die wereldkmpioen waerd was gewoon schandalig : puur profitariaat van het werk van Van Peteghem
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Zijn stuurgevoel is veel beter dan je denkt. Daar word altijd over gesproken, maar die hebben dan ook niks gezien. Een onjuist verhaal gegroeid omdat hij vaak vooruit reed bij de juniors. En Boonen bij zijn debuut had inderdaad minder aandacht dan Evenepoel. Het is een beetje als F VDB, die ook van meet af grote aandacht kreeg als Golden Boy en supertalent.
  • François Nuyts

    5 jaar geleden
    Ik vraag mij af of Evenepoel de achterstand die hij sowieso heeft voor wat betreft het sturen in een groot peloton en op onze Vlaamse wegen zeg maar wegentjes nog onder de knie gaat krijgen . Want hoe dan ook , dat is héél belangrijk om een klassieker tot een goed einde te brengen hoor .
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Nog een geluk dat Stefanie steeds in de buurt is anders geraakt hij nooit aan de start en na de wedstrijd niet aan de bus. Sommige mensen 'generen' zich dan ook voor niks. Desnoods gooien ze zich voor hem om toch maar een stomme selfie te kunnen nemen.
  • Jeroen Verheye

    5 jaar geleden
    Vergelijken is niet mogelijk. RE al eens bekeken? Dat is een type voor het gebergte in tegenstelling tot Boonen. RE fiets al sneller een coll op dan Boonen in zen beste jaren. RE zal daarentegen Roubaix wellicht nooit winnen.