Het treinstation van Neverland in betere tijden.
Volledig scherm
Het treinstation van Neverland in betere tijden. © RV

“Sloop dreigt voor Jacksons Neverland”

ShowbizzNa het uitzenden van de omstreden documentaire ‘Leaving Neverland’ ziet het er niet best uit voor de huidige eigenaren van de ranch Neverland, die ooit toebehoorde aan Michael Jackson. Op deze plek zou de King of Pop zich schuldig hebben gemaakt aan seksueel misbruik van minderjarige jongens en dat is weinig bevorderlijk voor de verkoop van het landgoed. Dit meldt The Mirror.

30 reacties

  • mario vermeersch

    5 jaar geleden
    de bewijzen zijn er gelegd om de zaak geloofwaardiger te laten overkomen,ze zijn enkel uit op de popster zijn geld en de familieleden,de dochter van Michael Jackson verklaart iets heel anders of de F.B.I. beweerd.
  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Sorry Jan Marens heb de docu twee maal bekeken en heb ernstige twijfels over die verklaringen,wanneer je misbruikt wordt ga je toch zeker niet aan je ouders vragen om bij hem te mogen blijven terwijl je ganse familie alleen hun vakantie verder zet.....toch.
  • jan lamont

    5 jaar geleden
    MJ is onschuldig. Het is die 2 gewoon om geld te doen. Toen de zogezegde aanrandingen gebeurd zijn heeft niemand er iets van gemerkt: de kinderen van toen 7,9 jaar werden toen niet stiller, terug getroken, schuw, bang om aangeraakt te worden,.... Wade heeft een rechtzaak verloren en heeft een schuld van ongeveer 400.000 dollar. Hij heeft de choreografie van de cirque du soleil show over MJ mislopen. Probeerde toen een boek te schrijven over MJ, niemand had intresse dan maar zeggen dat ik...
  • André Lambrechts

    5 jaar geleden
    Jan ik hoef die docu niet te zien waar een hoop leugens verteld verteld worden. Allemaal fake news zou Donald zeggen. Ze hadden toen maar moeten klagen. Maar toen waren ze trots dat ze bij Michael mochten blijven. Dat stond stoer bij hun vriendjes.
  • Tamara Adriaens

    5 jaar geleden
    Dood of niet, ja het is spijtig voor de kinderen. Maar de waarheid is nodig. Het is een schande dat de familie dit verdoezeld heeft. En de slachtoffers leven nog en hebben recht op rechtvaardigheid en een kans om het hoofdstuk te kunnen afsluiten. Mensen die niet misbruikt zijn, snappen dit blijkbaar niet. Als de familie ook maar een beetje verantwoordelijkheids besef hebben dan zouden ze het proberen goed maken met de slachtoffers in plaats van in ontkenning te proberen leven.