Olivia Jade met haar moeder Lori Loughlin in betere tijden.
Volledig scherm
Olivia Jade met haar moeder Lori Loughlin in betere tijden. © Youtube Olivia Jade

Dochter (19) van Lori Loughlin is razend op haar ouders na fraude bij universiteit: “Ze hebben haar toekomst om zeep geholpen”

Sinds het omkoopschandaal rond Full House-actrice Lori Loughlin aan het licht kwam, hebben haar dochters het flink te verduren gehad. Vooral dochter Olivia Jade (19) ziet haar leven in duigen vallen nadat bekend raakte dat haar ouders steekpenningen zouden hebben betaald om haar en haar zus op een hoog aangeschreven universiteit te krijgen.

16 reacties

  • Lindsy houtmeyers

    5 jaar geleden
    als ze maar iets vinden voor online te kunnen zetten.... iedereen zou zich beter is bezighouden met hoe de overheid en de grotere elites daarbove ons blijve pluime dag na dag!!!!
  • Kelly Verlinden

    5 jaar geleden
    Mooie jongedames zoals hun die geld hebben landen altijd op hun pootjes. Binnen een half jaar is iedereen dit vergeten en verdienen ze terug bakken met geld.
  • Jannieke Janssens

    5 jaar geleden
    Heel veel highschools en universiteiten leven van giften van ouders en oud studenten..... en nu gaan we daar ineens een drama van maken???? Heksenjachtennietsminder
  • johan fransaert

    5 jaar geleden
    het is allemaal wat overroepen men doet hier alsof ze een halsmisdaad heeft begaan terwijl ze haar kinderen gewoon op een goede school wou binnenloodsen, het is wat het is maar ook niet meer dan dat.
  • Billy Bob

    5 jaar geleden
    Tjah een carriere als influencer is natuurlijk kwetsbaar voor negative invloeden. De risico's van carriere opbouwen als "dochter van"..