Sven De Ridder en Joke Emmers in musicalversie 'Iedereen Beroemd'.
Volledig scherm
Sven De Ridder en Joke Emmers in musicalversie 'Iedereen Beroemd'. © Judas Theater

Musical ‘Iedereen Beroemd’ stopgezet na te weinig interesse

Showbizz‘Iedereen Beroemd’, de musical gebaseerd op de gelijknamige film van Dominique Deruddere, speelt zaterdag voor de laatste keer. Alle voorstellingen die daarna nog gepland waren worden afgelast omdat er niet genoeg interesse was bij het publiek, zelfs na het drastisch verlagen van de prijzen. 

7 reacties

  • François THIJS

    5 jaar geleden
    Als je vandaag naar een musical, een concert of een andere voorstelling wil gaan kijken, denk je gezien de hoge prijzen wel tweemaal na.
  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Normaal : musicals zijn "passé"
  • Emelie Godaert

    5 jaar geleden
    Wat jammer, de voorstelling zelf gaan kijken en het was echt een prachtige voorstelling en zeker ook heel mooie muziek. Jammer dat deze inspanningen niet beloond worden zoals gehoopt
  • Smith Andy

    5 jaar geleden
    jammer jammer jammer...ik heb het gezien en het was geslaagd je werd in het betreden van de theaterzaal direct opgenomen in een soundmixschow die je niet meer losliet tot het einde...inderdaad de tickets waren iets aan de hoge kant maar ik heb er geen spijt van jammer jammer jammer...topcast
  • dirk claeys

    5 jaar geleden
    Wie gaat dat allemaal blijven betalen, het beperkte budget van de werkman is reeds lang beperkt! Mensen blijven thuis en abonneren op netflix! Massa film en entertainer, voor 10€ in de maand! Zelfs bij bezoek toneel in t'stad kost je dit meer aan parkeergeld!