Exact 3 jaar geleden gebeurden zwaarste aanslagen in geschiedenis van ons land

BinnenlandHet is vandaag exact drie jaar geleden dat bij aanslagen op de luchthaven van Zaventem en in het metrostation Maalbeek in Brussel 32 mensen omkwamen. Zo’n 340 anderen raakten gewond. De daders waren teruggekeerde IS-strijders. Het proces zal vermoedelijk in de loop van 2020 van start gaan en het zou zes maanden duren. Waar het plaats zal vinden, is nog niet duidelijk. Vanochtend vonden zowel in station Maalbeek als Brussels Airport herdenkingsplechtigheden plaats. 

22 reacties

  • Christel Matthe

    5 jaar geleden
    En......wat is er veranderd???? Niets!!!!! Het word alleen nog erger!!!
  • Jan Baroen

    5 jaar geleden
    We moeten lessen trekken en het in de toekomst nog beter doen. Is dat alles wat Geens te zeggen heeft? Na 3 jaar heeft de regering heel weinig gedaan, maar ze kunnen het wel goed uitleggen. Geen woorden, maar daden!
  • Paul Keulemans

    5 jaar geleden
    Het is nu wachten op de advocaten die gaan zoeken naar gaten in de wet, procedure fouten, verkeerde kindertijd, vooringenomenheid van de bevolking, en vooral, een goed gevulde eigen portemonnee om dat tuig te verdedigen op onze kosten ! Ik huiver nu al over de incompetentie van onze rechterlijke macht !!
  • Edwin Lauwereins

    5 jaar geleden
    Helaas heeft de politiek daar nog steeds geen lessen uit geleerd en zal het jammer genoeg niet de laatste keer zijn dat we zo iets zullen mee maken. Maar ja "klimaat" (en zakken vullen) zal belangrijker zijn dan de veiligheid van hun eigen volk zeker.
  • Paul Coudijzer

    5 jaar geleden
    Heel de wereld op zijn kop voor Nieuw Zeeland, maar in Europa met zijn talrijke aanslagen, zijn de moslims niet komen wenen en bloemen neerleggen!! Hypocrisie te top van alle partijen iiiii