Om de juiste beslissingen te nemen, heb je nood aan heel wat informatie en inspiratie.  Verstandig Bouwen gidst je doorheen het hele bouwproces.
Volledig scherm
Om de juiste beslissingen te nemen, heb je nood aan heel wat informatie en inspiratie. Verstandig Bouwen gidst je doorheen het hele bouwproces. © Verstandig Bouwen en Renoveren

Bouwen is keuzes maken. Zo pak je het aan!

LiviosGa je binnenkort bouwen? Dan moet je een heleboel moeilijke knopen doorhakken. Veel keuzes die je maakt, zijn bepalend voor de rest van je bouwproject. Om de juiste beslissingen te nemen, heb je nood aan heel wat informatie en inspiratie. Geen paniek! Verstandig Bouwen gidst je doorheen het hele bouwproces.

1 reactie

  • Jan hertogs

    5 jaar geleden
    de ruwbouw uitbesteden de rest allemaal zelf coördineren...je bespaart mega geld! niet vergeten dat installateurs x 1,50 doen op hun inkoop producten, je betaald hun uren en km en t'is niet genoeg! Ze balen van internet online verkoop omdat dit nu net het gesjoemel blootlegt tussen de retail en installer. Was onlangs op een beurs voor profs, zonneboiler150 euro compleet, je betaald dan 1800 euro als particulier en dan komt de regering nog eens zwaaien met premies...waar is de realiteit gebleven?