Porsche
Volledig scherm
© Porsche

Porsche coupeert de Cayenne

Porsche kiest in navolging van merken als BMW en Mercedes voor een coupé-variant van een SUV. De 4x4 coupé blijkt dermate populair onder kopers, dat het merk er niet omheen kon.

6 reacties

  • Maxim Jans

    5 jaar geleden
    Dat zijn Nederlands prijzen, hier in Belgie is dat een pak minder.
  • Yves Severyns

    5 jaar geleden
    @mats demol: dit zijn de adviesprijzen van Nederland. Daar wordt de turbo zwaar afgestraft door de overheid. Een Lada Niva, die in Duitsland 11.500 kost moet in Nederland 50.000 kosten. Het verschil zal in België dus veel kleiner zijn.
  • Jan Standaert

    5 jaar geleden
    Coupé of niet, zo'n suv blijft een lomp gedrocht.De autoconsructeurs hebben er honderd jaar over gedaan om gestroomlijnde wagens te bouwen met een laag zwaartepunt. Nu willen ze allemaal een lompe kubus op hoge poten die bij het minste overkop gaat. Begrijpe wie kan.
  • Mike Stevens

    5 jaar geleden
    verschrikkelijk lelijk. Ik had gehoopt dat Porsche zichzelf zou blijven en niet meedoen aan die trend van vooral BMW om echte pooierbakken te maken, zoals de X6. Het volkje waar daarmee rondrijdt belichaamt helemaal het BMW-imago. Irritant agressief rijgedrag en denken dat de baan alleen van hen is...bedankt Porsche, om jullie imago ook helemaal om zeep te helpen. Ik denk dat ik naar een ander merk overstap of mijn huidige Cayenne helemaal oprij.
  • mike milan

    5 jaar geleden
    Voor topmateriaal betaal je natuurlijk..al ooit een Porsche in panne zien staan;raar of zelden.