“Burgerlijke partij moet zich niet moeien”: Vermassen scherp voor vader vermoorde Eline (14)

Advocaat Jef Vermassen reageerde in VTM Nieuws op de kritiek op de celstraf van zijn cliënte. Neurochirurge Mehrnaz Didgar werd veroordeeld tot vijf jaar voorwaardelijke celstraf voor de moord op haar dochter Eline. Dat vindt de vader van het meisje veel te weinig.

27 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Wat Vermassen vertelt is eigenlijk iets anders. Hij zegt dat de raadsman van de burgerlijke partij zich met die strafmaat mag moeien, tijdens het proces. Maar dat is iets anders dan de vader die achteraf zijn mening te kennen geeft over die strafmaat in de pers. Dat is een geval van vrije meningsuiting. En het leek er toch wel sterk op dat Vermassen daar ook op reageerde.
  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Wilfried, het gaat helemaal niet om de wet. Het gaat om menselijkheid. Dat is het hem nu net. Raar hoe advocaten zelfs hier niet kunnen lezen wat men zegt. Ik hen zelf 2 masters dus van u geen les nodig. Op menselijk vlak is dit onwaarschijnlijk. En de strafmaat is mee bepaald door het emotionele gepleit enn gedraai van Vermassen. Dus lees en denk eerst even na aub.
  • marcel mampaey

    5 jaar geleden
    Wilfried dit gaat niet over de wet kennen maar respect voor de slachtoffers hij moest zich schamen hoe zo een slimme mens zo dom en harteloos kan zijn.
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Op dit forum zijn er blijkbaar die de wet beter kennen dan een advocaat met jarenlange ervaring. Hoe dom kan men zijn ?
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    De mentaliteit van de rechtspraak in België: wij beslissen wat we willen en het gepeupel moet zwijgen !