© *

© *

thumbnail: null
thumbnail: null

Bruid maakt prachtige trouwjurk met spotgoedkope gordijnstof uit Ikea

In 'Say Yes to The Dress' kopen bruiden jurken voor duizenden dollars, maar deze Nederlandse toont dat je met een beperkt budget ook een leuke jurk kan dragen op je grote dag. Wel vereist: een beetje naaiervaring en wat stof uit de Ikea.

tib

"Oh, die bovenste laag tule, zo mooi! Die stof was zeker wel duur!", reageerden de vriendinnen van de Nederlandse Neline Schipper, die in september met haar man in het huwelijksbootje stapte. Ze had haar trouwjurk zelf gemaakt en een beetje beschaamd, maar ook trots, deelde ze haar geheim op de Facebookpagina van Ikea Nederland. Ze had hun witte doorkijkstof Sunrid gebruikt, die verkocht wordt voor 99 cent per meter en volgens de website van de keten vooral gebruikt wordt om gordijnen van te maken.

"Nu het geheim toch is prijsgegeven, mag heel Nederland het wel weten!", schrijft Neline op Facebook. "Kom de jurk gerust eens bij mij thuis bewonderen, of misschien is het wat als reclame voor deze geweldige én voordelige stof!

De stof 'Sunrid' van Ikea, 99 cent per meter en volgens de website 'Perfect als je zelf gordijnen met kantwerk wilt maken'.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer