De politiehond kwam ter plaatse met een explosievenhond.
Volledig scherm
De politiehond kwam ter plaatse met een explosievenhond. © MDR

Opnieuw drie wagens uitgebrand in Antwerpen: “Voorlopig geen link met drugsmilieu”

Opnieuw drie uitgebrande wagens in Antwerpen. De link met het geweld van de afgelopen weken in het drugsmilieu is snel gelegd, maar voorlopig zijn er geen sporen van kwaad opzet en de speurders zien geen connectie met de vorige incidenten. De drie wagens die zaterdagnacht in Hoboken in vlammen opgingen, zijn mogelijk het gevolg van een technisch defect.

13 reacties

  • Roger Geens

    5 jaar geleden
    Indien de groene Volkswagen gaan branden is kan hij nooit die andere wagens hebben aangestoken . Ik heb mijn leven lang aan auto's gewerkt ,heb ze afgebroken en zijn er ook in brand gevlogen .Ik merk dat de branden onder de motorkap zijn ontstaan en het zou kunnen wanneer een auto pas stilgelegd werd na een rit waardoor de afkoel ventilator aansloeg en in kortsluiting ging .Mogelijk ,maar kan nooit die andere aangestoken hebben .
  • johan vankeirs

    5 jaar geleden
    Ineens beginnen auto's te branden in Antwerpen.Wat gaan ze ons nogal wijsmaken.De politici is er ferm gerust in gekomen en nemen het voortaan voor alledaagse kost.
  • Cor Vermonden

    5 jaar geleden
    Voor De Wever dagelijkse kost aan het worden en dus gewoontedrang om er niets aan te doen.
  • philippe vander haeghen

    5 jaar geleden
    Men mag nog duizend patrouilles op pad sturen. Het lijkt wel een soort hype geworden. Nu nog wat copy cat gedrag erbij...
  • Christophe Jensen

    5 jaar geleden
    Yes meer geld veiligheid