Speciaal aanklager Robert Mueller.
Volledig scherm
Speciaal aanklager Robert Mueller. © Getty Images

Geen bewijzen voor samenzwering van Trump met Rusland

Tijdens de Amerikaanse presidentscampagne van 2016 was er geen sprake van een heimelijke samenspanning tussen het campagneteam van Donald Trump en Rusland. Dit staat in een brief van de Amerikaanse minister van Justitie William Barr aan het Amerikaanse congres die zondag is vrijgegeven.

25 reacties

  • Daan Roos

    5 jaar geleden
    En intussen werd de relatie met Rusland zwaar beschadigd door allerhande valse beschuldigingen. Dit laatste zal nog voor ernstige problemen zorgen.
  • Rob Delbeek

    5 jaar geleden
    Ach mss is het ook gewoon beter om z'n zwakke beleid aan te pakken. Geen enkele president heeft op zo'n tempo de schuldenlast van de US doen stijgen. Hij legt een enorme hypotheek op het land op lange termijn.
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Er wordt veel geroepen over Trump tot dat er iets moet worden bewezen, dan is er nooit iets te vinden.
  • john Roderigas

    5 jaar geleden
    de leugens zijn de wereld nog n iet uit, was te verwachten, zijn slaafje van justitie moest dit vertellen anders kan die ook vertrekken. dus wat is de echte waarheid.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Dat is zo typisch links, als ze ergens niet mee akkoord zijn trachten via leugens een schandaal te creeeren, terwijl ze steeds zelf stijf staan van de schandalen. Kijk naar de klimaatbetogers in België, zelf de grootste vervuilers maar een vingertje naar de werkende man!