Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Luchtverkeersleiders staken opnieuw: hinder op Brussels Airport en Charleroi, “schade loopt in de miljoenen”

Nieuwe acties van de luchtverkeersleiders bij Skeyes zorgen vandaag opnieuw voor vertragingen van het luchtverkeer in ons land. Met name op de luchthaven Brussels Airport en op Charleroi is er hinder, al zeker tot in de late namiddag. Het precieze kostenplaatje van de stakingen moet nog worden berekend, maar de schade loopt zeker in de miljoenen, zegt de federatie Belgian Air Transport Association (BATA).

19 reacties

  • victor vandesande

    5 jaar geleden
    Het wordt stilaan schandalig met die pipo's . Ik vrees dat ze nog maar weinig krediet hebben voor hun acties.
  • Dirk Tuymans

    5 jaar geleden
    Wat commentaren hier. Zelfs van gepensioneerden die op 50 jaar op brug-pensioen gegaan zijn waarsch. Ik ken hun job niet maar niet te onderschatten denk ik. En met veel verantwoordelijkheid. Dus, die mogen een hoog loon hebben. En wie moet er nog meer dan 10 dagen na mekaar werken...Maar natuurlijk zijn wij de reiziger die ze treffen. Dit is nu eenmaal zo. Maar ze zouden beter ineens doorstaken tot het opgelost is zodat iedereen weet waar aan toe.
  • Franciscus Vander Elst

    5 jaar geleden
    Franciscus Vander Elst Wij wachten al twee dagen om een vlucht naar Brussel te nemen, die heren in Zaventem, verkeersleiders, denken dat zij alle rechten hebben, neem hun licentie af en alles is opgelost
  • Willy Haesendoncks

    5 jaar geleden
    personeelstekort is een veiligheidsaspect dat dient opgelost te worden!
  • Jean-Pierre Vercruysse

    5 jaar geleden
    Inderdaad in USA heeft men destijds serieuze actie genomen!!!