Israëlische politieagenten en soldaten bezoeken maandagochtend een huis in Mishmeret dat is verwoest door een raketaanval.
Volledig scherm
Israëlische politieagenten en soldaten bezoeken maandagochtend een huis in Mishmeret dat is verwoest door een raketaanval. © Reuters/Ammar Awad

Israël start luchtaanvallen op Gazastrook

Het Israëlische leger is deze namiddag gestart met luchtaanvallen op de Gazastrook als reactie op een raketaanval in de buurt van Tel Aviv, waarbij zeven gewonden vielen. Dat hebben getuigen en het Israëlische leger gemeld. Premier Benjamin Netanyahu liet vandaag vanuit de VS weten dat Israël op “een expliciete manier” zal reageren op de raketaanval. 

18 reacties

  • edgard van echelpoel

    5 jaar geleden
    Het Joodse volk,al van in de voortijden bewoners van het land Palestina.Het is niet dat wanneer je uit uw land wordt verstrooid,uitgedreven dat je niet meer mag terugkomen.
  • Willy Helsen

    5 jaar geleden
    Hamas is wel Door volk verkozen maar blijft terroristische organisatie waartegen Israël het volste recht heeft en het ook doen zijn burgers beschermen!!!!
  • Valentino Fabionara

    5 jaar geleden
    Geef het land terug aan de Palestijnen en er zal ook geen raketten meer afgevuurd
  • Jan Delafontaine

    5 jaar geleden
    Het moet maar eens gedaan zijn dat men teveel naar vrt kijkt en de kant van de "oh zo arme" palestijnen kiezen. Ik zal NOOIT de kant kiezen van een land dat aan de top staat van de kinderhuwelijken.
  • Roger Geens

    5 jaar geleden
    Intussen heeft Hamas al een 80-tal raketten op Israël afgevuurd ,het is maar normaal dat Israël terug slaat .