Prototypes van de grensmuur in San Diego, in Californië.
Volledig scherm
Prototypes van de grensmuur in San Diego, in Californië. © AFP

Pentagon deblokkeert 1 miljard dollar voor Trumps grensmuur

Het Pentagon heeft maandagavond lokale tijd aan het Amerikaanse Congres laten weten dat het 1 miljard dollar deblokkeert voor de start van de bouw van een muur langs de grens met Mexico. De Democraten uitten onmiddellijk hun bezwaar tegen de overdracht van geld voor de muur, een campagnebelofte van president Trump.

26 reacties

  • Catherine Bogaerts

    5 jaar geleden
    Bravo mijnheer De Strycker, een juiste en humane opmerking. Er is veel afgeschaft voor de armen en zieken, gezondheidszorg kan er niet vanaf voor de niet bemiddelde Amerikaan, die man heeft geen geweten, moraal en verstand en mag een land te gronde richten. En er zijn mensen die dat best in orde vinden.
  • erik bernard

    5 jaar geleden
    Eindelijk, gedaan met gevaarlijke toestanden met illegale Mexicanen (zelf last van ondervonden in San Diego !).
  • Yvan De strijcker

    5 jaar geleden
    Aan al diegenen die vinden dat hij zijn beloftes waarmaakt: hij had belooft dat Mexico de muur ging betalen. Meer dan 8 miljard terwijl miljoenen WERKENDE Amerikanen zich geen ziekteverzekering kunnen veroorloven omdat het rijkeluiszoontje vindt dat dat te veel kost!!
  • Gilbert Hermans

    5 jaar geleden
    Gans de Verenigde Staten zit vol met immigranten, hun voorouders hebben de oorspronkelijke inwoners uitgemoord maar daar zwijgt men mooi over. Hetzelfde is gebeurd in Australië met de Aboriginals.
  • Guido Prez

    5 jaar geleden
    Top President