Medialaan
Volledig scherm
© Medialaan

Joris uit ‘Blind Getrouwd’ lucht zijn hart: “Ik had wel wat meer inzet verwacht van Annelies”

TVIn ‘Blind Getrouwd’ doet Joris (30) er al weken álles aan om Annelies (29) voor zich te winnen, maar zijn verleidingspogingen ketsen af op haar pantser. “Ik kan haar niet dwingen om mij graag te zien, maar zij kan mij ook niet dwingen om mijn verliefdheid te verstoppen”, klinkt het. In Dag Allemaal vertelt hij meer.

48 reacties

  • Karina De smet

    5 jaar geleden
    Ik ben blij dat die gast eindelijk eens terug zijn eigen kan zijn . Heel erg voor die gast ik vond haar gewoon een verwend nest en daarmee is het gezegd. Ik hoop dat ze beiden een partner vinden die bij hen past , maar voor haar vooral een man die een knieval kan doen. Hij toffe gast en zij misschien ook in haar eigen omgeving, maar ze lag me duidelijk ook niet , nog niet als vriendin om eens mee te shoppen.
  • Wim Vansprinhel

    5 jaar geleden
    Ach man wees blij dat je er vanaf bent, het kan een vertekend beeld geven maar warmte en jovialiteit was ver te zoeken, ook het niet klikt maar moet je dan steeds overkomen als een ijsblok.
  • Marina Selen

    5 jaar geleden
    Veel succes Joris je komt wel je dekseltje tegen, gelukkig is het fout af gelopen want dat was niets voor jouw, veel succes !!!
  • Dick DECOCK

    5 jaar geleden
    Waarom zou zij zich moeten inspannen als niet echt iets voor die kerel voelt?
  • Kozzion Mozz

    5 jaar geleden
    Toen ze nog niet getrouwd waren zei ik al dat het nooit ging lukken. er was niks fysieks tussen hun twee, simpel. Joris : Ik denk dat die op zowat alles verliefd kan worden, zolang het maar nen hartslag heeft. En Annelies: tja ze wou al ni van in het begin, dus ja buiten dat het een bazig typeke is en geen simpel doos, kunt ge van haar ni verwachten dat ze met den eerste den beste da ze voor hare neus droppen een relatie begint. Complete mismatch van voor het nog maar begon.