REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

“Ze fotograferen zelfs in het pikkedonker”: Huawei stelt nieuwe smartphones P30 en P30 Pro voor

Huawei stelde vandaag de Huawei P30 en P30 Pro voor. Met een handvol camera’s en een hoop slimme software hoopt Huawei vooral de P30 Pro naar voren te schuiven als dé smartphone voor de beste mobiele kiekjes.

10 reacties

  • ronny cuypers

    5 jaar geleden
    Als ik een goede camera wil, dan zal ik een goede camera kopen. Voor een kiekje hier en daar is een toestel van 150 euro prima. En daar kan ik dan ook mee telefoneren en surfen.
  • Angelo Cabooter

    5 jaar geleden
    Met die camera kwaliteit, kan zelfs Apple nog veel leren. Want Apple (IPhone) komt al jaren achter met nieuwigheden en goede camera kwaliteit.
  • Louis Bouduin

    5 jaar geleden
    Indien dit werkelijk waar zou zijn, dan kan ik mijn Leica Q camera verkopen en daarvan een paar van die Huawei's kopen, bovendien van de rest op vakantie gaan. Maar ik vrees dat het gewoon meer van hetzelfde is: een goede beeldkwaliteit voor een GSM (tot voor enkele jaren zelfs ondenkbaar), doch in vergelijking met een echte goede camera, nog altijd speelgoed met snufjes en malligheden.
  • Jens Vranckx

    5 jaar geleden
    hetgeen me meestal ergert in de winkels is dat ze nooit de echt belangrijke kenmerken zoals type processor, snelheid en de Ram. Dan komen ze af, dat het toestel 48Megapixel heeft, maar dat zegt niks over vlotheid en kwaliteit. Veel toestellen worden te duur verkocht door die 'achtergehouden' informatie.
  • Rudy Mostaert

    5 jaar geleden
    Heb al jaren Huawei , degelijk voor degelijke prijs , maar nu ook al tussen de 750€ en 1.050€ , springen op de kar van Samsung en iPhone