Halloween of niet: killerclowns zijn niet welkom in Plopsaland

© blg

Plopsa laat geen bezoekers meer toe die verkleed zijn als “killerclown”. Dat meldt de themaparkdivisie van Studio 100 zaterdag, nadat eerder op de dag in Plopsaland De Panne enkele mensen opgedaagd waren, verkleed als killerclown.

“We hebben hierover enkele klachten van bezoekers ontvangen. Deze mensen, verkleed als killerclown, werd dan ook vriendelijk verzocht iets anders aan te doen of het park te verlaten”, zegt Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne. “Ook bezoekers die niet herkenbaar zijn of van wie het gezicht bedekt is, zullen geweigerd worden aan de ingang van het park.”

Dezelfde regel wordt doorgetrokken naar de andere Plopsa-parken. “Halloween bij Plopsa is een gezellig griezelfeest op kinderformaat. Dat willen we graag zo houden”, zegt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.

De hype van de killerclowns verspreidde zich vanuit de VS naar Latijns-Amerika en Europa. Mensen verkleden zich daarbij als kwaadaardige clowns. Hier en daar werden door killerclowns ook al misdrijven gepleegd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen