RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

De afrekening: onze man in Engeland kadert nieuwe uithaal Lukaku

VoetbalPang, pang, pang, pang, pang. Alle opgekropte frustraties gooit Romelu Lukaku er ineens uit. Een afrekening met voorbedachte rade met wie ooit op zijn kap heeft gezeten. In zijn verhaal bepaalt hij vanaf nu zelf de lijn.

7 reacties

  • Sara Verstraeten

    5 jaar geleden
    Knappe kerel en topvoetballer ben je ik snap u reactie volledig maar laat je zeker niet neerhalen door jaloerse haters ze zijn het niet waard !!
  • jaak nouwen

    5 jaar geleden
    Romelu, ook heel veel supporters en TV-kijkende Belgen zijn ontzettend trots op jou. Je bent een ontzettend goede voetballer, de beste aanvaller die we tot nu toe gehad hebben. Laat je niet leiden door die onnozele boe-roepers, dat zijn gefrustreerde mensen die zich willen afreageren. Zie ook nog de Pozu-pop in Genk. Kinderachtig. Daar moet je proberen boven te staan. Je bent ook een voorbeeld voor de afro-mensen uit de rest van het land. Laat de zeikers zeiken, ze weten niet beter! RESPECT ROM
  • Erik De Smet

    5 jaar geleden
    Ocharme Romelu, wat ben jij toch een sukkelaar. De verstoteling van de maatschappij... Wees eerder dankbaar en koester het geluk dat je hebt gehad om de kans die je gekregen hebt om in jouw positie te kunnen staan.
  • Sara Verstraeten

    5 jaar geleden
    Groot gelijk topvoetballer ik snap u frustraties als je zo goed bent en sommige domme mensen u oordelen of je u dubbel moet bewijzen omwille je huidskleur ik schaam mij voor hun je bent prachtig hoe je bent !!! Laat je door niemand afbreken jaloerse mensen je hebt het waarschijnlijk meer gemaakt dan hun !!
  • Jan peeters

    5 jaar geleden
    En gelijk heeft hij, het wordt tijd dat hij zijn frustraties eens duidelijk uitspreekt, zal hem opluchten, kan mij er wat bij voorstellen wat hij al heeft moeten aanhoren van die zogenaamde voetbalfans en voetbalkenners en dat al vanaf je nog kind was........