EPA-RV
Volledig scherm
© EPA-RV

Moeder die drie kinderen vermoordde wordt geïnterneerd: “Bieke wil nog iets maken van haar leven”

BinnenlandDe Brugse raadkamer heeft woensdagmorgen verpleegster Bieke W. (30) uit Varsenare geïnterneerd voor de moord op haar drie kinderen. Ze volgen daarmee de stelling van de gerechtspsychiaters die oordeelden dat de moeder door een postnatale depressie geen controle over haar daden had. “Mijn cliënte wil nog iets van haar leven maken”, zegt haar advocaat. 

84 reacties

  • Ilse Vandierendonck

    5 jaar geleden
    Nog iets maken van haar leven ? Ze heeft drie levens genomen en andere mensen voor de rest van hun leven met een onmenselijk verdriet opgezadeld. Cursussen volgen ? Ik denk niet dat ze ooit nog en plaatsje zal vinden op de arbeidsmarkt zowel na en tijdens haar behandeling. Intriest
  • john Roderigas

    5 jaar geleden
    vind het erg dat vrouwen alles mogen tegenwoordig, want als een man iemand aanrijd krijgt hij jaren, waar blijft de realiteit.
  • sandra baart

    5 jaar geleden
    De kinderen kunnen dat niet meer !!!!!
  • Stan Vankoo

    5 jaar geleden
    Was er dan niemand in haar nabije omgeving die haar depressie heeft opgemerkt??
  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Dat drie kinderen vermoord werden is hier door advocaten, psychiaters en rechter herleid tot een te verwaarlozen "fait divers", belangrijk is enkel dat de moordenaar zoveel mogelijk gespaard en beklaagd wordt. Het poco rechtssysteem draait op volle toeren. Een uitgespuwde kersenpit, of 5km te snel met de wagen staan hier tegenwoordig veel hoger genoteerd bij het bepalen van de strafmaat dan drievoudige kindermoord. Foei.