© Versuz

Hasseltse discotheek Versuz bij top 40 beste clubs ter wereld: “Hoogste notering ooit”

Gisterenavond maakte het internationale magazine DJ Mag zijn ‘DJ Mag top 100 Clubs’ bekend, een overzicht van de beste discotheken ter wereld. Op de 40ste plaats prijkt de Hasseltse discotheek Versuz.

lmas

Versuz dook in 2015 voor het eerst op in de lijst en scoort vier jaar later 25 plaatsen hoger. Vorig jaar stond de Hasseltse discotheek nog op plaats 49. “Onze hoge plaats is het beste bewijs dat het nachtleven in België nog lang niet op zijn einde is en dat we nog steeds kunnen meedraaien met de beste ter wereld”, aldus Yves Smolders, general manager van Versuz.

Reden voor de stijging is mogelijk de investering van ruim 350.000 euro in een gloednieuw geluids- en verlichtingsysteem. Ook het tijdelijke pop-upconcept Moose Bar groeide uit tot een vaste waarde in het Vlaamse uitgaansleven. Naast zes winterbars en een editie in een uitverkocht Antwerps Sportpaleis, bleek Moose Bar ook één van de populairste podia op zowel Tomorrowland als Tomorrowland Winter. “Met dit soort initiatieven en samenwerkingen met de grootste evenementen houden we Versuz ‘top-of-mind’ en slagen we er steeds in nieuwe bezoekers naar de club te brengen” zegt Smolders.

Op 25, 27 en 29 april viert Versuz zijn 17e verjaardag met artiesten als Frenna, Sunnery James & Ryan Marciano, DJ Jazzy Jeff en Gers Pardoel. Meer informatie vind je op de website van Versuz.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer