© Instagram

Julie Vermeire verklapt geheim om af te vallen

Het viel haar volgers de voorbije weken op dat Julie Vermeire, de dochter van Jacques ‘DDT’ Vermeire, precies enkele kilo’s kwijt was. Nu bevestigt ze dat in een bericht op Instagram, en gooit ze er meteen nog enkele tips om af te vallen tegenaan.

dewo

Ze legt eerst en vooral uit dat ze niet ongelukkig was met haar lijn, maar dat ze gewoon wat gezonder wou gaan leven. “In de ochtend eet ik magere yoghurt met fruit, in de middag neem ik mijn boterhammen (bruin brood met mager beleg) mee naar school.” Vroeger kocht ze op school een belegd broodje, voor de gemakkelijkheid, maar dat is dus verleden tijd. “Als tussendoortje eet ik fruit of gezondere koekjes.”

Vermeire wil haar volgers op het hart drukken dat niet enkel voeding de sleutel tot succes is. “Het belangrijkste is: combineren met sport! En veel water drinken! Ik ging in het begin zeker vijf keer per week een halfuurtje lopen gecombineerd met tien minuten buikspieroefeningen. Ik hoop dat deze uitleg jullie een beetje vooruit helpt!”, schrijft ze.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer