Schattige dochter van Rachel en Ross uit ‘Friends’ speelt in horrorfilm

Kleine meisjes worden groot, en dat durven we al eens vergeten. We herinneren ons nog levendig de schattige Emma, het dochtertje van Ross en Rachel uit de populaire sitcom Friends. Groot was dan ook de verbazing van filmkijkend Amerika toen ze, naast Lupita Nyong’o en Elisabeth Moss, nog een bekend gezicht zagen opduiken in de horrorfilm Us.

Wout Desmytere

Noelle en Cali Sheldon zijn nu elk zestien jaar. De tweeling nam van 2003 tot 2004 afwisselend de rol van kleine Emma op zich. Zij was het resultaat van een one-night stand tussen de personages van Jennifer Aniston en David Schwimmer. De jonge actrices veroverden snel de harten van de kijkers. Hiervoor kregen ze prompt de titel “meest herkenbare baby van de noughties” toegewezen.

Intussen zijn de dames zich handig omhoog aan het werken in de filmindustrie. Na een aantal rollen in voornamelijk kortfilms, zijn de twee momenteel in de bioscopen te zien als de wel erg onaangename dochters van Kitty Tyler (rol van Elisabeth Moss) en haar echtgenoot Josh (Tim Heidecker) in de horrorhit Us. Het duurde even tot de euro van de kijkers viel. Aan de reacties op sociale media te zien kunnen mensen maar amper geloven dat het om dezelfde actrices gaat.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer