Taken delegeren aan je robotmaaier, terwijl je zelf je handen vrij hebt voor andere dingen? Het kan vanaf nu.
Volledig scherm
Taken delegeren aan je robotmaaier, terwijl je zelf je handen vrij hebt voor andere dingen? Het kan vanaf nu. © Husqvarna

Hoe een robotgrasmaaier jouw leven gemakkelijker maakt

MultimediaIs het jouw ultieme fantasie om je grasmaaier instructies te kunnen toeroepen vanuit je luie terrasstoel? Goed nieuws, want dat kan: de nieuwe modellen van RobomowHusqvarna en Bosch laten zich nu ook aansturen via een slimme stemassistent. “Alexa, maai het gras maar af!”

13 reacties

  • Wim Van den Steen

    5 jaar geleden
    Onze Robo hoor je niet en is zo geprogrammeerd dat hij nooit vóór 13.00u begint te maaien. Heeft ook een heel robuust mes dat slechts om de 2 jaar moet vervangen worden.
  • Jef joossens

    5 jaar geleden
    Ze worden beter en beter, nu nog aanleren om een pintje aan te brengen als je op je terras zit en ze zijn compleet. Alexa stop even met het gras en breng eerst een pintje, :-)
  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    Prijzige beestjes , ik kan dat niet trekken met het hongerloon dat mijn "arme" bedrijf mij betaald . Ik zal het moeten doen met mijn benzine maaier . Een beetje beweging kan trouwens geen kwaad .
  • Yvan Lissens

    5 jaar geleden
    Het is niet de fout van de robotmaaier dat de eigenaars hun maaiers tijdens de nacht laten rondrijden. Als men de apparatuur gebruikt tijdens de normale uren, dan heeft er niemand last van. Met uitzondering van de pezewevers.
  • Wilco van Wijnen

    5 jaar geleden
    wat een onzin lees ik hieronder! Als je iets degelijks koopt zoals een Husqvarna, die hoor je absoluut niet, al sta je daar 2 meter vanaf! Een benzinemaaier wel. En piepen doet die nooit. Onderhoud is 1 keer per jaar binnen doen (een zitmaaier is al veel meer werk, op remork etc) en 3 keer per jaar mesjes vervangen, is 3 minuten. 20 are gras en heel strak. Omdat deze inderdaad meerdere uren per dag rijdt neem je ook geen vuil mee naar binnen. Die maait er max enkele millimeters af per keer.