EPA
Volledig scherm
© EPA

Ole Gunnar Solskjaer blijft trainer van Manchester United: “Ik ben er zeker van dat we successen zullen boeken”

Buitenlands voetbalOle Gunnar Solskjaer (46) blijft hoofdcoach van Manchester United. Dat maakte de werkgever van Rode Duivel Romelu Lukaku bekend op de clubwebsite. De Noor zette zijn krabbel onder een verbintenis van drie jaar. “Ik ben er zeker van dat we successen zullen boeken, maar stap voor stap.” 

2 reacties

  • Dirk Doms

    5 jaar geleden
    Eindelijk eens een goeie beslissing in het post-Ferguson tijdperk. Honderden miljoenen weggegooid aan slechte transfers en trainers. Hopelijk halen ze nu ook eens spelers die meer kwaliteit op dan naast het veld brengen.
  • Ludo Dierckx

    5 jaar geleden
    Eindelijk na jaren gekwakkel en so called 'toptrainers'..een coach die het huis kent en wil werken met de jeugd....en vooral die weet dat voetbal een spel is om te winnen en NIET om niet te verliezen...er komt weer 'sunshine' aan de horizon en gouden jaren liggen op de loer...the force is back.....en ik hoop van harte, de beginperiode van Sir Alex indachtig dat Ole de kans krijgt om minimaal zijn termijn af te werken...doelbewust kopen en bouwen aan een team...met de support van de Stretford End