Connor Cruise (24) en Tom Cruise.
Volledig scherm
Connor Cruise (24) en Tom Cruise. © Getty Images

Nicole Kidman mag van ex-man Tom Cruise niet naar het huwelijk van hun zoon komen

Connor Cruise (24) staat op het punt te trouwen met zijn Italiaanse vriendin Silvia, maar zijn moeder Nicole Kidman zal niet op de ceremonie aanwezig zijn. Tom Cruise zou zijn ex-vrouw hebben verboden naar het trouwfeest, die in een kerk van Scientology zal plaatsvinden, te komen.

23 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Ben eens uit nieuwsgierigheid bij de Scientologykerk aangesloten geweest. Heb dat drie maanden gedaan, een paar cursusjes gevolgd, en goed geluisterd wat ze allemaal te vertellen hebben. Ik vond het helemaal niks en ben eruit gestapt. Nu 10 jaar verder ontvang ik nog steeds post van de scientologybeweging !! Retour afzender werkt niet, ze blijven je "volgen" ook per email. Het is gewoon een sekte die jou verteld hoe jij in het leven moet staan. Belachelijk, dat bepaal je altijd zelf.
  • Jochen Leijgers

    5 jaar geleden
    Anthony van der Borght, de rechter heeft beslist dat Tom Cruise dat kan kiezen. Hij hoeft daarvoor zelf geen rechter te zijn. Hij heeft dus zeer zeker wèl iets te zeggen, beste heer.
  • Filiep Lapeire

    5 jaar geleden
    Dat Cruise bovenaan de ladder bij Scientologie staat is enkel omdat hij gewoon de rijkste is in de sekte, hoe stom iemand kan zijn of worden!!!
  • Giovanni Van Dyk

    5 jaar geleden
    Volledig eens met Wim Van Laethem...Tom Cruise speelt zelfs de hoofrol in deze Mission Impossible... " In de ban v d Sekte"... levensgevaarlijk, vooral voor families & kinderen deze Scientology-Sekte.
  • Marc Schepens

    5 jaar geleden
    Misschien een goede acteur maar als mens ligt Tom in de onderste schuif.