Direct naar artikelinhoud

Michelle Obama viert 50ste verjaardag met 'gierig' feestje

Dat het leven ook niet stopt bij vijftig bewijst Michelle Obama. De Amerikaanse first lady verjaart morgen, een dag na Kate Moss, en omschrijft zichzelf als 'fifty and fabulous'. "Ik heb me nog nooit zo zelfverzekerd gevoeld", zegt ze in een interview. "Ik weet nu wat voor vrouw ik ben."

Volgens de Amerikaanse roddelblaadjes vooral een gierige vrouw. Zo zette Obama op de uitnodiging voor haar verjaardagsfeestje zaterdag in het Witte Huis 'EBYC'. Voluit: 'eat before you come'. "Haar gasten krijgen zelfs geen hapjes of dessert", klinkt het in de pers. De presidentsvrouw wil er vooral een dansfeest van maken. Zo kregen haar gasten ook de raad om "comfortabele schoenen aan te trekken en hun danspasjes te oefenen".

Naar verluidt zullen niemand minder dan Beyonce en Adèle optreden op het feest. Al heeft die laatste dan wel nog een knoop door te hakken. De Britse zangeres werd ook al door Kate Moss gevraagd om op haar verjaardagsfeest te zingen. "Als Adèle er in slaagt om in 72 uur tijd van Kate haar feest naar de VS te vliegen om ook daar op te treden kan ze 3,6 miljoen euro opstrijken", schrijft de Britse tabloid The Daily Star.