© Geert Van de Velde

OPROEP. Gaat u samen met uw zoon of dochter naar The Red Hot Chili Peppers?

Op zondag 6 november treden The Red Hot Chili Peppers op in het Sportpaleis. Wij zoeken ouders die met hun tienerzonen of tienerdochters naar het concert gaan, en in de krant graag iets willen vertellen over hun gemeenschappelijke muzieksmaak. Let wel: we willen graag mensen spreken die zelf tickets voor het concert hebben gekocht, en er zondag dus zeker zullen bijzijn.

cwil

Wilt u iets vertellen over de gezamenlijke muzieksmaak met uw zoon of dochter? Mail dan naar christof.willocx@gazetvanantwerpen.be


Met meer dan zestig miljoen verkochte albums en zes Grammy Awards op haar conto, blijft de Red Hot Chili Peppers een hot item. De band werd opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame, in april 2012, en schopte het tot headliner van Rock Werchter 2016.

Anthony Kiedis (zang), Flea (bas), Chad Smith (drums) en Josh Klinghoffer (gitaar) zijn met ‘The Getaway’ al aan hun elfde studioalbum toe. Niet alleen bij ons goed voor een nummer 1-debuut, maar ook in Oostenrijk, Ierland, Nederland en Nieuw-Zeeland. Critici zijn het er unaniem over eens dat het één van de Peppers’ grootste meesterwerken tot dusver is.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER