© Instagram makeupbygeetika

Perfecte eyeliner... dankzij een maandverband?

Voor het aanbrengen van eyeliner heb je best een vaste hand in huis, en als dat niet het geval is kun je volgens make-upblogster Geetika Chakravarti best een inlegkruisje of maandverband gebruiken als je je er toch wilt aan wagen. Vreemd genoeg kwamen er op haar tutorial op Instagram heel wat reacties van mensen die vinden dat je dingen die met maandstonden te maken hebben beter privé houdt.

flb

Geetika Chakravarti heeft een populaire Instagram met meer dan 15.000 volgers waar ze haar make-uptips mee deelt. De Indisch-Canadese postte onlangs een van wat ze zelf als haar beste trucjes beschouwt. In plaats van het gebruiken van tape of iets dergelijks maakt ze van maandverband gebruik om oogschaduw en vloeibare eyeliner aan te brengen. Met een schaar knip je eenvoudigweg een stuk van de bovenkant af en je plakt het onder je oog op de hoogte waar de eyeliner moet komen.

Vreemd genoeg kwamen op de tutorial heel wat reacties van mensen die het aan de ene kant weggegooid geld vinden om daar duur maandverband voor te gebruiken en aan de andere kant mensen die maandverbanden liever in de taboesfeer rond maandstonden willen zien blijven. Anderen vinden het dan weer ronduit geniaal hoe ze het aanpakt. Of hoe een gewone tutorial op Instagram toch weer verdeelde reacties oproept.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer