thumbnail: null
thumbnail: null

Berucht personage maakt voor tweede keer comeback in ‘Thuis’

Een bekend gezicht in ‘Thuis’. Thilly, de zus van Judith duikt opnieuw op in de Vlaamse soap. Daarmee is actrice Lauren Müller terug van weggeweest, want ze dook ook in 2017 en in 2018 al even op. Of ze voor lange tijd te zien zal zijn, is nog maar de vraag. Thilly heeft er immers een gewoonte van gemaakt om af en toe binnen te waaien in ‘Thuis’ en voor onrust in haar omgeving te zorgen.

mrra

Thilly is de jongere zus van Judith Van Santen, maar dan wel eentje met een stevige reputatie. In 2018 kroop ze na het mislukte huwelijk van haar zus in bed met Tom, nadat die door Judith was achtergelaten na overspel. En dan hebben we het nog niet over haar avontuurtjes met Lowie Bomans, Kobe Baert én Dries Van Aken.

Na haar verschijning van 15 september 2017 tot 27 februari 2018 maakte Müller al een comeback van 5 oktober 2018 tot en met 8 november 2018. Haar personage Thilly is nu dus eigenlijk voor de derde keer te zien in de serie en daarmee al aan haar tweede comeback toe.

Eigenlijk vierde comeback

Het gevoel dat je Thilly al eens eerder gezien hebt in ‘Thuis’? Klopt, maar dan wel niet als Thilly. Actrice Lauren Müller heeft jaren geleden immers al een rol gespeeld in de Vlaamse soap. In oktober 2009 speelde ze Hanne Goris, het laatste vrouwelijke vriendinnetje van Franky - nu Kaat - Bomans.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer