Onze 5 aanraders voor het Kaffee van Antwerpen deze week

Donderdag is het zover, dan gaat het Kaffee van Antwerpen open vanaf 16u. In dit pop-upcafé valt er heel wat te beleven de komende maand. Hieronder geven we je alvast enkele tips mee voor de eerste week.

dst

1. Vijf gratis vaten bier

Een café zonder bier is uiteraard geen café. Openen doen we daarom met vijf gratis vaten: donderdagmiddag vanaf 16u!

2. Lachen met Kaffee Comedy

Als je er dan toch bent donderdag kan je nog wat blijven hangen voor het Kaffee Comedy. Ervaren rotten in het comedyvak gaan dan een stevige improvisatiebattle aan met aanstormend talent. Johan Terryn en Bas Birker bijten de spits af om 20u.

3. Pieter Embrechts en jong talent

Ook op vrijdagavond is het programma goed gevuld. Om 21u30 staat Pieter Embrechts op het Kaffee podium, maar om 20u bijten twee jonge Antwerpse talenten de spits af: LudoviQ kennen we nog uit The Voice, Ella Ray versmelt soul, jazz en zelfs gospel tot betoverende muziek.

4. Neem een unieke growler mee naar huis

Op zaterdag opent het Kaffee vanaf 14u. Abonnees kunnen gratis het Bier van A proeven, een bier dat speciaal werd gebrouwen voor de verjaardag van Gazet van Antwerpen. Dat bier kan je meenemen in een unieke growler: een glazen fles die gevuld wordt van het vat. Zo’n growler kan je ook winnen: gooi bij de ingang 125 met de dobbelstenen en je neemt er een mee naar huis.

5. Smullen met de eerste foodtruck

Vijf hippe foodtrucks ruilen elk een week de Antwerpse straten in voor een verblijf in het Kaffee van Antwerpen. Je blijft dus zeker niet op je honger zitten! Deze week starten we met de Worstelaar. “Verwacht verbluffende hotdogs met diverse smaken, op basis van seizoensgroenten, worsten van de beste kwaliteit en zachte broodjes die speciaal worden gemaakt bij bakkerij Toon De Klerck”, belooft De Worstelaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER