Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

Op café maakte Petra (59) geen kans, maar via Tinder ontmoet ze aan de lopende band leuke jongemannen

Petra (59) had al jaren geen seks gehad toen ze op Tinder ontdekte dat er genoeg jongemannen zijn die op oudere vrouwen vallen. Wat begon als een paar dates, is inmiddels uitgegroeid tot een hele collectie leuke jongens. 

5 reacties

  • Patrick De pauw

    5 jaar geleden
    en dan klagen dat men haar stalkt?
  • Tina Colpaert

    5 jaar geleden
    Als ze met u niet durven buitenkomen zegt dit al genoeg dan moeten ze voor de sex ook niet afkomen daar heb je toch geen goed gevoel bij en nee een relatie moet er niet van komen maar je wegstoppen ook niet!
  • Erik Audenaert

    5 jaar geleden
    Voor haar is dit goed , wie wil er nu niet een jongere man in bed als vrouw ? Een oudere heeft meer tijd nodig , als hij klaarkomt is zijn pyjama uit de mode .
  • Jamie Tasner

    5 jaar geleden
    Ja die jonge mannen willen alleen wat sexuele ervaring opdoen, Maar verder weinig van te verwachten voor die vrouw! Leren fietsen op een oude fiets!.. Om daarna een nieuwe te nemen!.
  • Stephaan Van den Broeck

    5 jaar geleden
    Als een oudere man het met een jong ding doet, heeft hij het goed voor elkaar? Ik heb nog nooit een vrouw positief horen reageren op een dergelijke situatie. Maar als vrouwen zelf met een jongere partner afkomen, dan is er natuurlijk geen probleem. Och ja, zolang Petra maar beseft dat ze niet teveel moet verwachten van deze jonge mannen, die enkel denken aan hun eigen pleziertjes, dan is alles in orde.