‘Temptation’ Ken en Lize zijn uit elkaar

Twee seizoenen geleden trok de Brusselse Lize Polaster met haar toenmalige vriend Jefferson, Jeffy voor de vrienden, naar Temptation island. Daar kwam ze de Nederlandse Ken Stoffers en zijn gitaar tegen. De vonk sloeg meteen over en de twee begonnen, nog tijdens het programma, iets met elkaar. Twee jaar later is hun sprookje uit.

vwh

Het was Ken zelf die het nieuws vertelde in Temptation talk, een programma op de Nederlandse zender RTL. Daarin gaf hij ook meteen de reden voor de breuk op. Er was nog heel veel liefde tussen hen en “er liep eigenlijk niet echt iets mis”, maar Lize is klaar voor de volgende stappen in hun relatie. Ken niet.

Ze wil volgens hem gaan samenwonen en over een paar jaar aan kindjes beginnen. Maar de voormalige verleider voelt zich naar eigen zeggen nog niet aangesproken om de relatie naar een volgend niveau te tillen. “Ik klapte helemaal dicht”, zei hij.“We willen gewoon andere dingen in het leven.”

Fans van de twee voelden de bui al hangen. In februari klapte Lize uit de biecht over hun relatie in Temptation take off, een programma met Goedele Liekens naar aanleiding van het nieuwe seizoen.

“We hebben onze moeilijkheden”, gaf Lize, die zonder Ken naar de show kwam, toe. “Wij willen allebei andere stappen zetten in deze fase van ons leven. Voorlopig blijven we een langeafstandsrelatie onderhouden, zoals de voorbije twee jaar. Hij is in die periode een paar keer naar ons land gekomen, maar het is vooral ik die naar hem toe rijd. Hij heeft immers geen rijbewijs en geen auto.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer