© *

Heidi Klum stelt wat teleur met Halloweenkostuum

Het Duitse topmodel Heidi Klum is de onbetwiste koningin van Halloween. Elk jaar slaagt ze er in om het origineelste en spectaculairste kostuum te dragen op haar eigen Halloweenfeest, maar dit jaar leek ze weinig zin te hebben in een verkleedpartij. Ze huurde dan maar vijf lookalikes in, die met pruiken, make-up en protheses werden klaargestoomd om de klonen van Klum te spelen.

tib

Het Halloweenfeestje van Heidi Klum vond dit jaar plaats in restaurant Vandal in new York City. Dat Klum, die naar goede traditie haar fans al via sociale media had warmgemaakt voor haar kostuum van dit jaar, niet verkleed was, was dan ook de verrassing van de avond. Al kon niet iedereen haar act van dit jaar smaken. "Teleurgesteld", "We hadden meer verwacht" en '"Gelukkig is er nog volgend jaar" zijn enkele van de reacties op de Instagramaccount van het topmodel.

 

De reactie van de fans is wellicht een gevolg van de hoge verwachtingen die het topmodel zelf heeft gecreëerd rond haar jaarlijkse Halloweenverschijning. Zo was ze de afgelopen jaren overtuigend verkleed als Jessica Rabbit, een oudere versie van zichzelf en Cleopatra. Een blik op haar kostuums van de afgelopen jaren.

2015, Jessica Rabbit

2014, een vlinder

2013, De oude versie van zichzelf

2012, Cleopatra

2011, een gestroopt lichaam 

2010, een superheld

2009, een kraai

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer