Jungels.
Volledig scherm
Jungels. © Photo News

Jungels en Lampaert in de wolken met nieuwe Quick.Step-triomf: “We leverden toch weer een mooi werkstukje af”

E3Bob Jungels leek lang de E3 te gaan winnen, maar uiteindelijk was het zijn teammaat Zdenek Stybar die de bloemen meegraaide. Jungels finishte als vijfde. 

3 reacties

  • Dirk Thyssen

    5 jaar geleden
    Ik lach wanneer de ploegmaten hun armen in de lucht steken . Uiteindelijk winnen zij niet en gaan de mooie koersen aan hun neus voorbij. Ik zie het al gebeuren bij de volgende contractbesprekingen hoeveel heb je er gewonnen afgelopen jaar ? Eh ik niet maar mijn ploegmaat wel ,en in heb goed afgestopt hoor . Wedden dat ze nog tegen elkaar gaan rijden in de volgende koersen ? En Stybar ? Na 40 km op het zweet geteerd te hebben van zijn medevluchters wint hij ,proficiat.
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Louis de andere ploegen zijn niet sterk genoeg om hun renner op kop te helpen. Daar is het grote verschil. En 2 DQS start in iedere klassieker met 3 a 4 kandidaat winnaars terwijl de andere ploegen 1 of 2 kandidaten in de ploeg heeft
  • Louis Lembrechts

    5 jaar geleden
    Jaren aan een stuk was ik een echte wielerliefhebber maar ik heb het nu gehad met het wielrennen . vinden jullie dit nog normaal ? Elke renner die vertrekt in die ploeg kan geen koers meer winnen , Terpstra , Kittel , Gaviria , Chavanel , hoeveel moet ik er nog noemen? Lefevre moet maar zeggen in begin van het seizoen dat Stybar maar eens moet winnen of.zijn contract word niet verlengd en zie daar zijn de overwinningen .