BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vlaams Belang haalt vernietigend uit naar N-VA: “Ze deden het slechter dan Di Rupo”

"Een stem voor het Vlaams Belang is een nuttige stem, want het is naast een rechtse ook een sociale stem.” Zo sloot partijvoorzitter Tom Van Grieken vandaag het partijcongres in Gent af. Naast de gekende eisen op communautair vlak en inzake migratie was er ook veel aandacht voor onderwijs, milieu en Europa. Inzake onderwijs vraagt Vlaams Belang de herwaardering van het beroep van leerkracht. Op het vlak van milieu is de partij vierkant gekant tegen een kilometerheffing en is kernenergie geen taboe. Tot slot wordt ook een begrenzing van de Europese bijdrage tot 200 euro per inwoner gevraagd.

47 reacties

  • Leo Duym

    5 jaar geleden
    @james vroman, geloof de halve waarheden en leugens van je partij niet. Zoek op: Hoe Vlaams Belang 5 keer tegen de belangen van het volk stemde. -- De PVDA pleit niet voor een verlaging van de lonen voor politici maar o.a. voor het openbaar maken van al hun inkomsten. Met dat laatste is het VB, in tegenstelling tot graaier De Wever, het eens. Het VB is een sociale partij voor de werkmens en dat wil de PVDA niet geweten hebben.
  • james vroman

    5 jaar geleden
    maar in wezen dezelfde strategie .. VB stemde samen met de regering voor de wet die nu onze lonen blokkeert ,VB stemde tégen het Europees minimumloon ,VB stemde tégen de verlaging van de lonen van politici ,VB stemde samen met Maggie De Block voor de jacht op langdurig zieken...
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    CD&V heeft gelukkig verhindert dat NVA compleet de boel verpeste en de sociale zekerheid helemaal afbrak. De schade die NVA heeft aangericht zal moeilijk te herstellen zijn.
  • peter colson

    5 jaar geleden
    @Roger Deprez: eindelijk een wakkere buger die weet hoe de vork aan de steel zit. Van zodra CD&V oppositie in zijn eigen coalitie ging voeren wist ik hoe laat het was. CD&V dacht het NVA te beschadigen, maar het ziet er volgens mij naar uit dat ze zichzelf heeft beschadigd met het duo Beke-Peeters.
  • Jan peeters

    5 jaar geleden
    Neen Roger Deprez, de CD&V heeft gewoon verhindert dat NVA compleet de boel verpeste en de sociale zekerheid helemaal afbrak. De schade die NVA heeft aangericht zal moeilijk te herstellen zijn. Migratie, begroting, binnenlandsbeleid, armoede bestrijding zijn compleet mislukt. Hopelijk beseffen die kiezers dat goed!