Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Beelden van ongeval lokken pittige reacties uit: "Nochtans ben ik als fietser volledig in mijn recht”

OngevalHeeft u zich als fietser wel eens geërgerd aan irritante auto’s die veel te dicht voorbij komen razen? Of omgekeerd: zit u als bestuurder soms uw stuur op te vreten omdat die asociale tweewielers van geen wijken willen weten? Feit is dat de emoties soms veel te hoog oplopen in het verkeer. Hoe snel zo’n discussie dan kan ontaarden, weet sinds kort ook de Britse fietsfanaat Michael Rammell: hij deelde beelden van zijn ongeval op sociale media, maar was vooral verrast door de felle reacties die zijn richting uitkwamen.

97 reacties

  • filip de cock

    5 jaar geleden
    @Michel De Blay, als je op zo n smalle baan geen 5 min geduld hebt om zo reglementair n fietser voorbij te steken dan hoor je niet in een auto
  • Inge Goderis

    5 jaar geleden
    voor de slimmeriken onder ons... het filmpje is opgenomen in Engeland waar ze links rijden! De fietser stond dus wel in zijn juiste vak en was voorgesorteerd om naar rechts te rijden. De wagen die de straat insloeg snijdt een heel stuk van het rijvak af en is dus helemaal in fout. Daarbij staat de fietser stil wat hem alle rechten gaf.
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Dergelijke gekken die systematisch hun bochten afsnijden horen niet thuis in het verkeer. Gelukkig ziet deze kerel in dat hij een cursus rijgedrag nodig heeft.
  • michel De Blay

    5 jaar geleden
    @Filip DeCock. Als je op een weg van drie meter breedte als fietser geen 'efforke' kunt doen om even op de zijkant te gaan rijden om de wagen door te laten dan scheelt er iets aan uw houding in het verkeer.
  • Anne Marie De Keersmaecker

    5 jaar geleden
    Los van dit artikel, FIETSER denken altijd dat zij in het gelijk zijn, ze scheuren over de fietspaden als gekken en staan dan versteld dat er plots een obstakel op hun weg opduikt en dan kunnen ze niet meer stoppen en overrijden ze alles wat ze tegen komen