AFP
Volledig scherm
© AFP

Klimaatactiviste Greta Thunberg ontvangt Duitse Golden Camera-award

De Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg heeft in Duitsland de Golden Camera-award gekregen voor haar activisme. Dat gebeurde zaterdagavond tijdens een plechtigheid op de Tempelhof-luchthaven in Berlijn. Thunberg was naar Duitsland afgereisd om er onder andere deel te nemen aan een optocht in de metropool. Ook had ze in het Instituut voor Onderzoek naar Klimaatimpact in Potsdam een ontmoeting met wetenschappers.

24 reacties

  • Niels Nielser

    5 jaar geleden
    Tv producties zijn niet echt milieu-vriendelijk!
  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Greta verdient dit,het is zij die eindelijk ervoor zorgde dat er op termijn zal moeten gehandeld worden.De tijd dat milieubewegingen bespot,uitgelachen en zelfs bedreigd werden...loopt geleidelijk op zijn einde,al weren tegenstanders hiervan zich nu nog als een duivel in een wijwatervat..
  • Nico De Smet

    5 jaar geleden
    Proficiat Greta, is terecht!!
  • Thibault Derese

    5 jaar geleden
    Als ze nu werkelijk iets deed ervoor idpv wat onwettig staken en wat roepen.....
  • Johan Van Biesen

    5 jaar geleden
    @Jean West: Sorry om je illusie te doorbreken, 40 jaar geleden voorspelden de wetenschappers de komst van een nieuwe ijstijd, er was nergens sprake van opwarming. De zure regen, de ozonlaag, de koude oorlog, het einde van de aardolie, en nu de klimaatopwarming, dat is pure propaganda, zoek het woord eens op.