Sommelier Sepideh Sedaghatnia
Volledig scherm
PREMIUM
Sommelier Sepideh Sedaghatnia © Steven Richardson

Sepideh proeft 25 rode lentewijnen uit de supermarkt en speciaalzaak. Dit zijn haar absolute toppers

Wat is er prettiger om die eerste lentezon te vieren dan met een bijpassend wijntje? Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia proeft rode wijnen uit de supermarkt en speciaalzaak. Uit 25 flessen komen drie absolute winnaars bovendrijven. Verrassing: in de top 3 duikt ook meteen de goedkoopste fles op. Schol!

10 reacties

  • Michel Mahy

    5 jaar geleden
    Ik blijf het zeggen... geen enkele zogenaamde wijn kenner kan weten wat ik graag drink. Bovendien verandert je smaak met de jaren en je ervaring met wijndrinken. Dus, de enige wijn die lekker is, is die wijn die je graag drinkt. Al de rest is snobbisme...
  • rony stokart

    5 jaar geleden
    Willy Taminau heeft 100% meer smaak gevoel dan Sepideh Sedaghatnia, deze wijn is geen cent meer waard dan wat Aldi er voor vraagt, integendeel. Bijna iedere Montepulciano d'Abruzzo overtreft dit nivo.
  • WILLY TAMINAU

    5 jaar geleden
    Ik heb vandaag bij Aldi de wijn gekocht die van sommelier Sepideh Sedaghatnia brons kreeg (dus de Italiaanse Safo Montepulciano d' Abruzzo) . Misschien was Sepideh al behoorlijk in de wind door al dat proeven want van haar liederlijke omschrijving klopt mijn inziens niets . Deze wijn is heel gewoontjes, zelfs weinig smaakvol ! Willy Taminau
  • Paul van de velde

    5 jaar geleden
    @Walter Decock: Het ligt er maar aan wat je als "goed" bestempeld. En ik ken heel wat mensen die een goedkope wijn best als goed bestempelen omdat ze liever een goedkope hele fles uitdrinken dan tevreden zijn met één glas betere wijn. Ik begrijp best je redenering dat smaken verschillen, maar als je altijd wijn drinkt uit goedkope flessen kan je moeilijk een vergelijk maken. Je moet geen rijke stinkerd zijn, kwestie is van iets minder te consumeren en iets meer te genieten.
  • Frederik Vandevelde

    5 jaar geleden
    Volledig eens met pol. Goede wijn is om te beginnen niet eens te koop in de supermarkt. En ten tweede is goede wijn altijd veel duurder. Maar het volk weet niet meer wat goed is. Dat gaat op voor kwaliteits wijn, maar evenzeer voor kwaliteits frieten, stoverij, biefstuk etc. Het zijn allemaal schaarse goederen geworden.