Na vijftien stakingsdagen kan het vliegverkeer weer vlot verlopen.
Volledig scherm
Na vijftien stakingsdagen kan het vliegverkeer weer vlot verlopen. © BELGA

Luchtverkeersleiders stoppen met staken

Goed nieuws voor wie deze week of in de paasvakantie het vliegtuig op moet: de luchtverkeersleiders van skeyes stoppen met staken. Na 15 stakingsdagen dit jaar zetten ACV en VSOA hun acties stop, nu er met twee externe bemiddelaars afspraken gemaakt zijn.

14 reacties

  • robertrand walraedt

    5 jaar geleden
    Ze moesten maar eens staken als onze regeringsleiders op dienstreis vertrekken. Het deze mensen dat ze moeten aanpakken.
  • andre van de wege

    5 jaar geleden
    ik vertrek nu altijd in Rijsel de belgische luchthavens laat ik links liggen , zoals het personeel ons altijd in de steek laat laat ze nu maar staken de leeglopers.
  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    Ze kunnen beter eens staken als het een EU top is. Dan zal het kot te klein zijn...? Eigenlijk zijn ze permanent in staking met enkele onderbrekingen om het werk op te nemen. Zo werken alle overheidsdiensten in Belgie. Ons openbaar vervoer is immers legendarisch. Zowat om de paar weken wordt er eens goed gestaakt ... En nooit wordt er iets structureel opgelost in dit land. Dé sterkte is immers de kracht van verandering. Alleen verandert er in essentie nooit iets.
  • Pierre Decauwers

    5 jaar geleden
    Sinds wanneer mogen directieleden niet staken? Willy Devroey heeft niet goed opgelet in de klas. Niet zo slimme lezers: denken jullie nu echt dat je met een ticket naar Rome aan 25 EUR alle kosten kan dekken? Hiermee betaal je de basiskost niet eens. Deze acties zijn gewoon het gevolg van de stelselmatige afbouw van onze instellingen, oa. door een zekere Verhofstadt . Het staat de klagers op dit forum vrij te solliciteren bij Belgocontrol, maar waarschijnlijk voldoen zij niet aan de hoge eisen.
  • Luc D'haese

    5 jaar geleden
    Dienen De Cuyper zit nog steeds op zijn stoel en dat is een probleem. Voor gans dit gebeuren de enige schuldige.