Bianca Debaets.
Volledig scherm
Bianca Debaets. © Photo News

CD&V wil budget voor geestelijke gezondheidszorg verdubbelen

BinnenlandCD&V wil het budget voor geestelijke gezondheidszorg verdubbelen van zes procent van het gezondheidsbudget naar twaalf procent. Dat heeft Brussels CD&V-staatssecretaris Bianca Debaets zondag gezegd in De Zevende Dag. Debaets wil ook de terugbetaling van psychologische raadplegingen uitbreiden naar kinderen en jongeren.

4 reacties

  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Verdubbel het geld en de zorgen : mij goed. Maar staat er eens iemand stil waarom zovele mensen van alle leeftijden zich slecht in hun vel voelen ? Hier op het Franse platteland komen mensen aan uit Nederland, Engeland, België en Noord-Frankrijk op zoek naar rust. 350 km onder Parijs en je bent in een totaal andere wereld.
  • adam naaktgeboren

    5 jaar geleden
    Toch eigenaardig, ze duwen mensen in een burn-out met hun flexibiliteit, ontslag om medische redenen op 50 jarige leeftijd,...en plots willen ze het budget verdubbelen. Eerst zieken een mes in de rug plaatsen en dan nadenken over de feiten om hun eigen postjes te kunnen vrijwaren op 26 mei.
  • Dan Midden

    5 jaar geleden
    en waar moet het geld van komen? Er is nu reeds een gat van 11 miljard, en ze willen weer een extra miljard uitdelen aan beweging.nietnetjes
  • Chris De Vos

    5 jaar geleden
    Wordt weer verkiezingen veel beloven en niets doen zo kennen we cd&v