© ISOPIX

Terwijl Adele miljoenen verdient, kan haar vader de eindjes amper aan elkaar knopen

De Britse superster Adele (30) heeft naar schatting ruim 165 miljoen euro op haar bank staan, maar dat wil niet zeggen dat ook haar familie daar wel bij vaart. Integendeel. Haar papa, Mark Evans (55), heeft het volgens verschillende media moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen als koerier. Dat blijkt uit een artikel uit The Sun. Van zijn rijke dochter moet hij echter geen hulp verwachten.

mrra

50 tot 100 euro. Dat verdient Mark Evans doorgaans per dag. Als koerier probeert hij nu zijn brood te verdienen, maar dat gaat niet altijd even vlot. Volgens vrienden en familie gaat het niet goed met de man, en dat terwijl het succes voor Adele alleen maar groter wordt.

Geen hulp van dochter

Van haar vader moet Adele niets weten, want de relatie tussen de twee is op zijn zachtst gezegd troebel. Het begon al in het meisje haar kinderjaren. Evans verliet zijn echtgenote Penny Adkins toen Adele drie jaar oud was en zou amper aanwezig zijn tijdens de opvoeding van zijn dochter. Sterker nog, na de dood van zijn eigen vader in 1999 zou hij haar drie jaar lang niet zien. “Ik dronk twee flessen wodka en acht pintjes per dag om het verdriet over mijn pa weg te spoelen. In die jaren wilde ik niet dat mijn dochter me zo zou zien”, reageerde haar vader.

In 2011 escaleerde de zaak. Adele en Evans kregen slaande ruzie, toen hij in een interview vertelde dat zijn afwezigheid vooral te maken had met “haar irritante liefdesleven en gedrag”. En dat was de druppel voor de zangeres: ze zweerde dat ze hem nooit meer zou willen zien.

Toenadering

Maar Evans hoopt toch op verzoening. Vooral omdat hij graag zijn kleinzoon, de zesjarige Angelo, wil ontmoeten. “Ik denk elke dag aan hem. Ik zou zo graag als een normale opa een ijsje met hem kunnen eten”, zegt hij tegen The Sun. Al beseft hij dat er daarvoor eerst een verzoening nodig is. “Ik voel me nog altijd een slechte vader, ik heb veel spijt van mijn levensstijl.”

Of dat ooit zal lukken, is nog maar de vraag. Zelfs toen Evans in 2013 streed tegen een kwaadaardige darmkanker, die zijn eigen vader fataal werd, bleef het stil langs de kant van Adele.

Adele is momenteel de rijkste jonge Britse ster. Met een fortuin van 165,7 miljoen euro laat ze landgenoten als Ed Sheeran (105,6 miljoen euro) en Daniel Radcliffe (97,7 miljoen euro) achter zich.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer