Lien Degol.
Volledig scherm
Lien Degol. © Vertommen

Open Vld Vlaams-Brabant met Lien Degol naar kiezer

Uit de bekendmaking van de volledige lijsten van Open Vld blijkt dat styliste en modecoach Lien Degol kandidaat is voor de lijst van Vlaams-Brabant. Het was al bekend dat tv-figuur Goedele Liekens en ex-Clouseau-drummer Bob Savenberg in mei naar de kiezer trekken. Degol is sinds nieuwjaar gemeenteraadslid in Leuven en staat veertiende op de lijst van effectieven voor de Kamer.

6 reacties

  • claude sanders

    5 jaar geleden
    Ja, zo te zien aan haar gezicht is ze HEEL blij met haar kandidatuur bij de Open VLD. Nog maar eens iemand die in de val is gelokt door Rutten & co. Het wordt echt zielig, zijn dit de mensen die de burger moeten vertegenwoordigen ?
  • Luc Van Hauwermeiren

    5 jaar geleden
    Past perfect in het rijtje van de doorsnee VLD er,veel geld,geen enkele voeling met wat er leeft bij de gewone mens enz... dat wordt lachen op 26 mei!
  • Vera Bres

    5 jaar geleden
    triest gesteld bij de OVLD hoor , de ene BV naar de andere om toch maar stemmen te halen ,komt daar ook nog bij dat het BV's zijn die naar het einde lopen van hun populariteit .
  • martin govaert

    5 jaar geleden
    Goed , een groot lawijt is daarom nog geen groot licht. Ik ga nooit op zo iemand stemmen,ik stem voor jonge mensen die met hart en ziel zich in de politiek gooien , geen mensen die een landingsbaan zoeken .... nog rap hun pensioen aandikken....
  • Didi Bellens

    5 jaar geleden
    Allee jong waar gaat dit naartoe. BV's in de politiek?? Wat een klucht wordt dit allemaal. Zo zie je maar dat dit nog eens een bewijs is dat de mensen die in de politiek stappen enkel voor de centen gaan. Dus Open VLD zal van mij geen stem krijgen en hopelijk volgen er nog meer mensen.