screenshot
Volledig scherm
© screenshot

“Kruip niet op een dak”: slachtoffer (13) waarschuwt jongeren na nieuw zwaar ongeval

“Kruip echt niet op een dak. Je begint aan iets en zonder dat je het weet, zet je je leven op het spel.” Dat zegt Kyano Verbrugghe (13), de jongen die eind vorig jaar van het dak van een loods in Brugge viel. Ook gisteren gebeurde in Brugge een gelijkaardig ongeval met een tiener.

6 reacties

  • Jean West

    5 jaar geleden
    Achteraf wel zeggen dat je het niet moet doen.
  • delcroix jean-pierre

    5 jaar geleden
    Toen ik 14 was moest ik niet op daken kruipen maar gaan werken. Nu vervelen ze zich.
  • Filiep Lapeire

    5 jaar geleden
    Hopelijk komt alles goed maar ik vraag me wel af wat iemand doet op andermans dak, om te beginnen moet je op die leeftijd wel weten dat je andermans eigendom eigenlijk niet betreed en zekerlijk niet op zijn dak gaat lopen.
  • Kristof verbeeck

    5 jaar geleden
    iedereen weet toch hopelijk wel dat op een dak kruipen niet erg slim is je kan er af vallen, en als de politie je ziet krijg jij of (indien minderjarig) je ouders een fikse boete, en moeten ze je eraf komen halen en als je valt komt er geen enkele verzekering tussen voor je ziekenhuis kosten (dat is in het beste geval, meestal overleef je zo een sprong/val niet) dus verzint eer ge begint en tegen Kyano, jij hebt geluk gehad, dat geluk hebben er niet veel
  • Rony Bekaert

    5 jaar geleden
    Van Eersel Guy , die jongen geeft toe dat hij dom is geweest, en dat hij geluk heeft gehad . Hij wil nu anderen waarschuwen , om niet dezelfde fout te maken , ik vind dat knap van die jongen!!