Luca Zidane moest zich al na twee minuten omdraaien tegen Huesca.
Volledig scherm
Luca Zidane moest zich al na twee minuten omdraaien tegen Huesca. © AFP

FT buitenland. Geen Courtois, maar ook geen Navas: Zidane dropt zoon Luca in de goal (en die wordt meteen geklopt)

8 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Luca Zidane is een goede keeper, echter te klein. De twee doelpunten die hij tegen kreeg konden zelfs Courtois en Navas niet tegen houden. Als Courtois in de goal had gestaan stond er in de krantenkoppen, Courtois sleept met Real Madrid de overwinning. Nu wordt de zoon van Zidane belachelijk gemaakt. Zidane zal zijn zoon echt niet goal zetten omdat het zijn zoon is. Het is goed voor Luca om deze ervaring op te doen, maar hij is te klein voor de absolute top.
  • René Lippeveld

    5 jaar geleden
    Zidane zou in mijn ogen nergens trainer mogen zijn. Of ben ik nu de enige die zich herinnert wat die als speler allemaal mispeuterde ? Zijn kopstoot was de bloemekee, het was dan ook een zeer zwaar feit.
  • Werner Humblé

    5 jaar geleden
    Daar was het bij Zidane om te doen hij wou er vorig jaar geen keeper bij omdat hij zijn zoon zo snel mogelijk in de goal wou van Real . Navas zijn lieveling neenee zoontje is zijn lieveling en voor onze Courtois zou dat wel eens nefast zijn voor zijn carrière als Zidane Sr en Zidane Jr daar blijft
  • bryan de ceuster

    5 jaar geleden
    Of hoe maak je Navas compleet belachelijk door een junior in het doel te plaatsen. (Oh ja, het is toevallig de zoon van de trainer lol)
  • Liliane Depauw

    5 jaar geleden
    Als je je eigen familie voortrekt dan gebeurt dit en dan is er zeker geen vuiltje aan de lucht ??