Samantha Josephson
Volledig scherm
Samantha Josephson © CNN

Studente dood teruggevonden nadat ze in auto stapte waarvan ze dacht dat het haar Uber was

Een Amerikaanse studente is dood teruggevonden nadat ze na een avondje uit met vrienden rond twee uur ’s nachts in een auto stapte waarvan ze dacht dat het haar Uber was. De auto stond voor een bar in uitgaansdistrict Five Points in Columbia geparkeerd, waar de vrouw net vertrok. De volgende dag werd de 21-jarige vrouw dood teruggevonden in de velden van het naburige Claredon County in South Carolina.

15 reacties

  • alfred cool

    5 jaar geleden
    Deze wereld is een duivelse onveilig plaats geworden waar de wetteloosheid hoogtij viert wat ook in de Bijbel geschreven staat. Vele mensen waaronder veel vrouwen en meisjes zijn hiervan het slachtoffer en wat wordt eraan gedaan ? voorkomen is beter dan genezen zegt men . Maar tegen de politie ter plaatse is is de misdaad al uitgevoerd . Daarbij gaat het hondszieke gerecht met zijn lauwwarme straffen ook niet vrijuit , echt een triestige waarheid , het Mensdom ten top !
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Niks in het artikel wijst aan dat de auto waar ze instapte een Uber-auto was. Die kwam even later aan. Hoe kon de chauffeur weten dat zij een Uber-auto had besteld ?
  • Daisy De Smedt

    5 jaar geleden
    Onbegrijpelijk. Iemand stap ongevraagd in je wagen en dan doe je dit. Een normale reactie van de chauffeur zou geweest, waarom stap je in mijn wagen! De dame zou direct door hebben dat het niet de Uberwagen was geweest en de auto direct terug verlaten hebben. Zoals ik al zei, onbegrijpelijk.
  • John De roo

    5 jaar geleden
    Heel erg dit...ik hoop dat hij de rest van zijn zielige leven wegrot in de gevangenis...ik vind dat een vrouw altijd pepperspray bij zich moet hebben
  • Marko Decandt

    5 jaar geleden
    Op papier zijn zo'n Uber initiatieven wel goed gevonden, maar in de wereld waarin we tegenwoordig leven is dat al een veel minder goed idee.