Jean-Marie Dedecker: “Ben Weyts wil de honden van de stroomhalsband en de automobilisten aan de elektronische ketting.”
Volledig scherm
Jean-Marie Dedecker: “Ben Weyts wil de honden van de stroomhalsband en de automobilisten aan de elektronische ketting.” © Benny Proot/Vincent Duterne/Photonews

"Minister van Immobiliteit": Jean-Marie Dedecker haalt uit naar Ben Weyts

Hij zou zijn mond wassen met zeep, had Jean-Marie Dedecker aangekondigd toen hij onafhankelijk kandidaat werd bij N-VA. Maar als het over mobiliteitsminister Ben Weyts gaat, kruipt het bloed waar het niet gaan kan. In een opinie op Knack.be haalt Dedecker de gewenste kilometerheffing van Weyts door de vleesmolen. 

203 reacties

  • Bafpunt Strose

    5 jaar geleden
    Tom Van Grieken is slim genoeg om Dedecker voor zich te laten werken zonder hem binnen te halen. En sp.a en groen zijn slim genoeg om die twee rustig hun mollenwerk te laten doen. Als Dedecker niet bestond, de linkse partijen zouden hem uitvinden.
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    @Smets, de vervuiler betaalt nu ook reeds. Wie meer rijd betaalt meer brandstof en meer accijnzen. Dus die reden kan je in je broek steken.
  • jef hufkens

    5 jaar geleden
    belgie het duurste land voor auto te rijden ze moesten al die ministers ook maar op de vlieger zetten met onbekende bestemming ver van hier
  • Peter Smets

    5 jaar geleden
    @ Marc Baeyens: "De kilometerheffing is DE oplossing voor ons fileverkeer. Maar het is ook nog eens rechtvaardig en milieuvriendelijk. De vervuiler betaalt ; neem de fiets en betaal niets." Baeyens, ge zijt overduidelijk nog niet veel van onder uw kerktoren moeten komen. Niet iedereen werkt om de hoek.
  • Karel Wary

    5 jaar geleden
    Neem de fiets ... alsof dat voor iedereen zomaar mogelijk is. Ben Weyts is de grootste luchtverkoper in de regering. Niets van wat hij in handen heeft is erop verbeterd, behalve hier en daar wat voor de dieren. Openbaar vervoer één grote ramp.